Een programma voor het leven

Met onze coaching en programma’s willen we jou helpen om gezonder, fitter en energieker te worden. Niet tijdelijk, maar jouw hele leven! Door de Academy, de 1 op 1 begeleiding of Online Personal training is het voor jou mogelijk. Toegankelijk, laagdrempelig en op je eigen tempo. Dit is het beginpunt van een gezonder en energieker leven, en jij verdient dat!

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Werken vanuit een plan, speciaal op maat gemaakt voor jou. Niet 1 oplossing voor iedereen, maar een programma dat bij jou past, je leven lang.

Totaalplan

Totaalplan

Een compleet plan waar je wat aan hebt. Werken aan jouw voeding, beweging, maar ook jouw mindset. Alle tools die benodigd zijn om jouw doelen te behalen.

Samen naar jouw doel

Samen naar jouw doel

Van wens naar resultaat met persoonlijke ondersteuning. Samen jouw doelen stellen en behalen, want samen werkt zoveel beter dan alleen.

Het gezicht achter Health Coach Twente

Ik ben Mireille, voedingsdeskundige en personal trainer. Maar dit ben ik niet altijd geweest. Na 18 jaar als kapster dagelijks in de spiegel gekeken te hebben en niet blij te zijn met mijn lichaam en mijn dagelijkse strijd met voeding besloot ik dat het anders moest. Tal van methodes en diëten heb ik geprobeerd, maar niks hielp mij met een blijvend resultaat. Totdat ik mijn eigen ideale eetpatroon en gezonde leefstijl ging creëren. Makkelijker goede keuzes maken, grip op mijn eetbuien, ik doorbrak patronen en leerde hoe het anders kon! Van hieruit werd het mijn missie om mensen in te laten zien wat gezond eten en leven met je doet en hoe je dit eenvoudig kunt implementeren in jouw persoonlijke leven.

Daarnaast volgde de ik ook tal van opleidingen om jou zo goed mogelijk te helpen naar de beste versie van jezelf!

De harde waarheid

Ben ik altijd zo fit en gezond geweest? Zeker niet! Ik rookte, dronk bijna dagelijks, at alles wat ik maar tegenkwam. Maar ik was wel altijd bezig met mijn gewicht. Checkte het dagelijks op de weegschaal en stapte er dan weer gefrustreerd vanaf. Doordeweeks was ik heel streng voor mezelf en moest ik van mezelf sporten. In het weekend at ik veel, ongezond en had ik vaak eetbuien. Wat was ik toen ongelukkig. Maar er kwam een keerpunt toen mijn vader op 53-jarige leeftijd overleed aan longkanker jaren geleden. Ik wist toen zeker dat ik dit niet wilde en kreeg het besef hoe belangrijk gezondheid is, zowel mentaal als fysiek. En dat je zelf de keuze hebt om een gezond leven te creëren. Er is voor mij niks mooiers dan samen met jou te werken aan een gezond leven!

De methode naar een gezonder leven

Vanuit mijn eigen ervaring en de opleidingen die ik heb gevolgd wilde ik een toegankelijk platform opzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonder leven. De methode die ik ontwikkeld heb vind je terug in de Academy, maar ook in mijn 1 op 1 begeleiding en Online Personal training. Op deze manier help ik jou om jouw leefstijl aan te passen en het figuur te krijgen waar jij altijd al van droomt. En dat alles zonder dieet! Geen restricties, maar eten volgens jouw behoefte en jouw eigen ideale eetpatroon.

Ja, dit wil ik!

Mijn pakketten

Kies het pakket dat bij jou past

Om jou te kunnen bieden wat het beste bij jou past heb je de keuze uit verschillende pakketten. Heb jij juist altijd die stok achter de deur nodig, of wil je juist zoveel mogelijk leren en past een online community goed bij jou? Elk pakket biedt fijne tools om jou te ondersteunen bij het afvallen en leert jou hoe je het leven kunt creëeren dat jij wilt. Ben jij er klaar om te investeren in jezelf, nu en voor de rest van je leven? Selecteer het pakket dat bij jou past of neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!

Spijs Wijs Academy

€ 297

 • Compleet programma met 12 modules
 • Fijne online leeromgeving
 • Afvallen op jouw eigen tempo
 • 6 maanden toegang
 • Toegang tot de enthousiaste community
 • In delen of compleet te bestellen

1 op 1 begeleiding

€ 82,50

per maand

 • 6 maanden traject gezonde leefstijl en afvallen
 • 10 (online) coaching sessies
 • Onbeperkt mail en Whatsapp contact
 • Maandelijks opzegbaar na 6 maanden
 • Inclusief toegang tot Academy
 • Ook korter mogelijk vraag naar de voorwaarden

Online Personal training

€ 49,95

per maand

 • Maandelijkse online call of face to face
 • Persoonlijke voedingsschema’s passend bij jouw leven
 • Op maat gemaakt trainingsschema en bewegingsadvies voor thuis of in de sportschool
 • Toegang tot de coaching app met workouts
 • Eenmalig kosten €99,00
 • Up te graden met Personal training/techniektraining
 • Maandelijks opzegbaar na 3 maanden