1 op 1 begeleiding

Jouw stok achter de deur

 • 10 (online) coaching sessies
 • Onbeperkt mail en Whatsapp contact
 • Inclusief toegang tot de Spijs Wijs Academy
 • 15% korting op personal training 
 • Na 6 maand maandelijks opzegbaar
 • Eerste 6 maanden €82,50 per maand
 • Na 6 maanden €39,95 per maand (1x 30 minuten consult per maand)
 • Upgraden met trainingsschema’s

Start nu!

Een op maat gemaakt pakket 

Speciaal voor jou

In de 1 op 1 sessies gaan we dieper in op wat jou beweegt om de beste versie van jezelf te worden. Het is een op maat gemaakt traject.

Afvallen gaat met vallen en opstaan. Het kan dan soms lastig zijn jezelf scherp te houden. En je hoeft het ook echt niet altijd alleen te doen. Ik ga jou helpen om gezonder, fitter en energieker te worden.

Start nu!

Ervaringen

van anderen

Wil jij net als vele anderen eindelijk die kilo’s verliezen en ze eraf houden? Lees hier hoe ik anderen heb geholpen in de weg naar hun persoonlijke doel.

Vraag vrijblijvende intake aan
icon-4

Bob

Via e-mail

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Ik had geen constant eet patroon, waar door ik niet mijn ideale gewicht kon behalen.

Maar door de wekelijks en later om de 3 weken een half uurtje consult waar zij mij wees op mijn eten en d.m.v. app kreeg ik hier de juiste inzicht in en wist ik de juiste balans te gaan bewaren. Ook met de juiste recepten die zij zelf ontwikkeld is dat een hele mooie aanvulling van Mireille.

Nu 9 kg minder en een mooi ideaal gewicht. Fitter in mijn leven en geen opgeblazen gevoel meer.

icon-4

Linda

Via e-mail

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Mireille gaf me tijdens ons eerste contact moment geen voorgeschreven weekoverzicht met dagmenu’s, maar goede richtlijnen zodat ik zelf anders naar voeding ga kijken en lekker vers zou ga eten. Ik leer op deze manier zelf naar lekkere gezonde producten te kijken en deze in mijn dag toe te passen, het is echt een kwestie van doen. Je leert een knop omzetten van je oude naar je nieuwe eet-/leefpatroon. Een weekmenu kan iedereen volgen maar om daarna zo’n menu los te laten en het zelf te doen is voor mij onbegonnen werk. Ik merk nu al dat het systeem van Spijs-Wijs veel beter bij mij past en ook makkelijker vol te houden is omdat je veel bewuster met voeding bezig bent.

icon-4

Annelien

Via What's app

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Al langere tijd baalde ik van mijn lichaam. De kilo’s bleven komen en ook mijn bloeddruk steeg. Telkens nam ik me voor om er iets aan te doen. Maar ook telkens lukte het niet… Toen ik een oproepje van Mireille zag op Instagram heb ik door gepakt. Het lukte duidelijk niet in mijn eentje, hopelijk lukte het samen met Mireille.

En of het lukte!! Door de goede begeleiding van Mireille zie ik de kilo’s verdwijnen en zelfs mijn bloeddruk daalde. En wat ik zo fijn vind, zonder gekke recepten, shakes of repen. Gewoon met voedzaam eten! Hoe mooi is dat!?