Recept

Gezonde kwarktaart

Dit is echt verantwoord genieten: een heerlijke gezonde kwarktaart. Niet alleen lekker bij de koffie, maar zelfs zo voedzaam dat je het als ontbijt kan eten!

Verder lezen

Recept

Pompoen cake

Een heerlijke cake waarbij je ongemerkt groente eet! Ideaal als vullend tussendoortje tijdens een drukke dag.

Verder lezen

Recept

Gezonde chocolade mousse

Gek op chocolade mousse, maar niet op de calorieën? Maak het dan eenvoudig zelf met gezonde voedingsmiddelen! Lekker als dessert of gewoon lekker tussendoor!

Verder lezen

Recept

Gazpacho Por Favor!

De Spanjaarden weten heel goed om te gaan met hete dagen en toch voedzaam te eten! Met dit warme weer heb je vaak minder trek en weinig zin om boven het hete fornuis te staan. Daarom een heerlijk verfrissend recept en ook nog eens heel makkelijk te maken!

Verder lezen

Recept

Homemade Hummus

Zelf hummus maken is niet alleen super makkelijk en lekkerder dan de voorverpakte hummus, het scheelt ook nog eens in calorieën wanneer je het zelf maakt! Ga jij dit gezonde recept maken als dip of als smeersel op brood?

Verder lezen

Recept

Zoete aardappel stamppot

Stamppot, wie houdt er niet van? Heb jij al wel eens zoete aardappel geprobeerd in een stamppot? Een supergezond alternatief voor de gewone aardappel en fantastisch qua smaak! Je vindt het recept hier!

Verder lezen

Recept

Tiramisu ontbijt

Afvallen en toch heerlijk kunnen eten, het kan met deze heerlijke tiramisu. Het is laag in calorieën en hoog in voedingstoffen. Wie wil er nu niet een taartje als ontbijt?! Deze is echt een hemels en heel makkelijk te maken!

Verder lezen

Recept

Overnight oats

Op zoek naar een makkelijk ontbijt dat je al kunt voorbereiden voor drukke dagen? Probeer eens overnight oats! Te maken in oneindig veel variaties. Bekijk het lekkere recept hier!

Verder lezen

Recept

Appeltaartje als ontbijt!

Een appeltaartje als ontbijt! Wie wil dat nou niet? Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om dit heerlijke taartje zelf te maken. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Verder lezen